Dagplejen

SMÅ SMIL er en privat dagpleje i Hjørring beliggende i Højene tæt på skov og Hjørring Bjerge. At vi ligger så tæt på den skønne natur udnytter vi i fulde drag. Der er intet så godt som røde kinder og røde næser. Derudover har vi en dejlig stor have med masser af plads til udfoldelse og leg. Her kan bl.a. nævnes gynger, rutsjebane og trampolin.

Jeg tilbyder en dagpleje med masser af omsorg og hygge i trygge og hjemlige rammer. Det er vigtigt for mig, at børnene føler sig tilpas og føler sig som hjemme, da dette vil være med til, at barnets trivsel er i top. Jeg vil sørge for, at jeres barn får en dejlig start på livet i deres første år med masser af plads til udvikling, leg og fantasi.
I skal vælge mig som dagplejer for jeres barn, da jeg vil gøre mit yderste for, at jeres barn får en god start på livet. Med masser af kærlighed, omsorg og nærvær, vil jeg tage jeres børn til mig, som var de mine egne.

 

Forældresamarbejde

Det er vigtigt for mig, at samarbejdet og kommunikationen mellem dagplejer og forældre fungerer og er i top. Derfor vægter jeg tillid, ærlighed og åbenhed meget højt. Dette er med til, at barnet trives og har det godt, og derved føler sig tryg hos mig og i mit hjem.
Jeg vil byde på forældre-kaffe en gang hver 2.-3. måned, hvor vi kan snakke og hygge sammen med hinanden og børnene. Dette giver også en god mulighed for at møde de andre forældre i dagplejen.

Traditioner/højtider

Fastelavn: Vi slår katten af tønden. Dagene op til festen vil vi pynte tønden med hjemmelavet pynt og fylde den med godter. Vi vil også bage massevis af fastelavnsboller og nyde dem med velbehag.

Påske: Jeg gemmer æg i haven, som børnene skal hygge sig med at finde. Derefter vil vi puste æggene og male dem.

Forår: Vi sætter grøntsager og løg i haven.

Sankt Hans: Traditionen tro sender vi heksen til Bloksbjerg. Hvis vejret tillader det, vil vi lave mad over bål og nyde maden i den varme sol på terrassen.

Halloween: Vi udhuler græskar og laver sjove ansigter herpå. Vi laver uhyggeligt pynt og tænder lys i mørket.

Jul: Julehygge skal der til – gerne hver dag op til jul. Vi vil pynte juletræ mens vi hører julemusik. Hemmeligheder vil blive kreeret. Derudover vil vi holde juleafslutning sidste dag inden vi går på juleferie, hvor forældrene vil blive inviteret. Her vil børnene og jeg byde på masser af julehygge med hjemmebag og gløgg.

Fødselsdage: Når der er fødselsdag i dagplejen, vil vi hygge ekstra om fødselsdagsbarnet. Når børnene er ankommet i dagplejen, vil vi gå i haven og hejse det store flag i flagstangen. Derudover vil vi hygge med bl.a. gaver, sang, hjemmebagte boller og saftevand. Hvis forældrene har lyst, må de gerne give barnet noget med, som de kan dele med de andre børn; frugt, kage, snold osv. Kun fantasien sætter grænser.